Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 19-12-2010, 01:14 AM   #1
Gingerman
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default Missing Exe files

Hello,

Saddens me that my first post is a tech problem but sadly needs must. When I attempted to load up Maya today (installed it about 2 days ago) a error message came up saying that the Exe files path were broken. I went into Maya's folder in the drive it was installed on and found that it wasn't even in there either (checked both folders).

I attempted a reinstall but each time all exe files were missing. Prior to this maya was running fine got a fairly high end computer and working on Win7.

Also using the education version of maya if that's any help.

Thanks in advance
Gingerman is offline   Reply With Quote
Old 19-12-2010, 03:50 AM   #2
David
SM Site Programmer
 
David's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 2,991
Thanks: 49
Thanked 385 Times in 300 Posts
Default

You sure your anti-virus software is not deleting the files?

Dave
__________________
Worst Response To A Crisis:
From a readers' Q and A column in TV GUIDE: "If we get involved in a nuclear war, would the electromagnetic pulses from exploding bombs damage my videotapes?"
David is offline   Reply With Quote
Old 20-12-2010, 12:54 AM   #3
Gingerman
Registered User
 
Join Date: Dec 2010
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Took all anti virus jazz off just before I installed but thankfully I found away around the problem. Due to me being an animation student Autodesk has supplied me with Maya 2011 for free which works rather nicely.

Thanks again for the help, time for me to get used to Maya's layout
Gingerman is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.