Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Batman by Jason Edwards
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 29-01-2004, 05:58 PM   #1
Jasi76's Avatar
Join Date: Nov 2002
Posts: 25
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Playblast Error Msg


I keep getting the following error when trying to do a playblast. I'm running maya 4.0 on a pc:

'error: could not link to the movie library when trying to playbast'

It was working fine the other day and I've rebooted a couple of times. Any advice much appreciated.

Jasi76 is offline   Reply With Quote
Old 30-01-2004, 04:24 PM   #2
dave_baer's Avatar
Join Date: Sep 2002
Location: Plantation, Florida
Posts: 1,568
Thanks: 0
Thanked 12 Times in 9 Posts

That's odd.

Try setting where Maya saves the playblasts to a new location, name the playblast, etc. If it worked once it means it should work again. Perhaps you just changed something and didn't realize it?
Dave Baer
Professor of Digital Arts
Digital Media Arts College
Boca Raton, Florida
dave_baer is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.