Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 09-02-2004, 03:07 AM   #1
R-Tillery
Subscriber
 
R-Tillery's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Ventura California
Posts: 966
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Question refresh Maya with out restarting

Is there a way to refresh Maya with out restarting the computer? Theres times when I up Maya and the short cut keys, Move tools don’t work( R-E-W-) but if I restart my system they work fine
R-Tillery is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2004, 03:40 AM   #2
mtmckinley
The Maya Mountain
 
mtmckinley's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 8,245
Thanks: 1
Thanked 25 Times in 25 Posts
Default

make sure capslock isn't on.
__________________
-Mike
www.mtmckinley.net
The Maya Toolbelt
mtmckinley is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2004, 04:36 AM   #3
R-Tillery
Subscriber
 
R-Tillery's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: Ventura California
Posts: 966
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

DOH!! hehe thanks mike
R-Tillery is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2004, 04:44 PM   #4
rich
Subscriber
 
rich's Avatar
 
Join Date: Oct 2003
Location: Paris, France
Posts: 418
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I get something similar to this... sometimes my panning stops working (alt+mmb). I find if I hit the spacebar to change viewport view and then do it again, it starts working again. Must be somehow related to the video driver... but odd nonetheless.
__________________
That'll do donkey... that'll do...
rich is offline   Reply With Quote
Old 09-02-2004, 11:38 PM   #5
twisteddragon33
Registered User
 
twisteddragon33's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: New York, USA
Posts: 1,945
Thanks: 0
Thanked 45 Times in 45 Posts
Default

I get somethign liek that huxley. Ill use the mmb and it wont turn the panning off. I can pan and zoom but not tumble.
__________________
________________________
AIM: SublimeDragon33
Catch me if i'm on. Always up for a chat.
e-mail: sublimedragon33@gmail.com
twisteddragon33 is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM
Simply Maya Resources Online Miss_Nova Site News & Announcements 1 08-12-2010 09:36 PM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 11:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 03:45 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.