Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Batman by Jason Edwards
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 23-03-2004, 11:52 PM   #1
Registered User
Gun-Kata's Avatar
Join Date: Jan 2004
Location: Los Angeles
Posts: 68
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Can I "erase" what I did in SubD lvl3?


I did some modeling at subD level 3 but it doesn't look to good. Is there any way to bring that lvl 3 chunk back up to lvl 2?
Gun-Kata is offline   Reply With Quote
Old 24-03-2004, 01:35 AM   #2
Registered User
Kurt's Avatar
Join Date: May 2002
Location: Niagara Falls, Canada
Posts: 5,281
Thanks: 0
Thanked 64 Times in 64 Posts

Looking at the channel box on the right side and look for shapes and see if you still have the display level option. If you do you can change it back down to 2 or 1...
I am enough of an artist to draw freely upon my imagination, knowledge is limited, imagination encircles the world. (Albert Einstein)
Kurt is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.