Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 25-03-2004, 04:24 AM   #1
onlooker
Subscriber
 
onlooker's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default ChannelBoxCustomizer error.

Well here itis. I'm getting this error when trying to run CBC

ak_channelBoxCustomizer;
// Error: menuItem -l "Reset All Options" -c "radioButtonGrp -e -sl 1 layoutRadio1;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: menuItem -l "Reset All Options" -c "radioButtonGrp -e -sl 1 layoutRadio1;\
//
// Error: Syntax error //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 0 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 0 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: -on1 "optionMenuGrp -e -en 1 menu2;\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: $cmdStr += "if (!`isUIComponentVisible(\"Channel Box / Layer Editor\")`) {\
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: showChannelsLayers(\"\");\
//
// Error: Syntax error //
// Error: };";
//
// Error: Unterminated string. //
// Error: if($radio1)$ak_channelBoxLayout += "paneLayout -e -configuration single ChannelsLayersPaneLayout;";
//
// Error: "$radio1" is an undeclared variable. //
// Error: if($radio1==1){
//
// Error: "$radio1" is an undeclared variable. //


Is this CBC script working for everyone but me?
onlooker is offline   Reply With Quote
Old 25-03-2004, 10:45 AM   #2
kbrown
Moderator
 
kbrown's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: London, UK
Posts: 3,198
Thanks: 0
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

well... i have no idea what that script is but it looks like someone has forgotten a quotation mark:

The first error is because of this line:

menuItem -l "Reset All Options" -c "radioButtonGrp -e -sl 1 layoutRadio1;

should be:

menuItem -l "Reset All Options" -c "radioButtonGrp -e -sl 1 layoutRadio1";

looks like there are many other similar errors. perhaps you should contact the author...
__________________
Kari
- My Website
- My IMDB

Do a lot, Fail a lot and Learn a lot!
kbrown is offline   Reply With Quote
Old 25-03-2004, 11:01 PM   #3
onlooker
Subscriber
 
onlooker's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 15
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The channelbox customizer is a script I downloaded from here. it's on the fron page I think.

I'll add the quotes to the lines in question, and see how it works then I'll post again, and we'll see how it turned out.
onlooker is offline   Reply With Quote
Old 26-03-2004, 03:47 PM   #4
osb
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi onlooker,

This scripts was most probably written in a version prior to 5, hence this bug; In versions prior 5 you could spread strings over many lines by inserting a break character \ at the end of the line, however this does not work any longer. Simply open the scripts, remove the break character at the end of the statements, and put the string in one big line.

-Shyal

Last edited by osb : 26-03-2004 at 04:48 PM.
osb is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.