Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 21-06-2004, 09:08 PM   #1
Mayatjuh
Registered User
 
Mayatjuh's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Netherlands
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with animating

I made this animation and it works perfectly but there's one little problem. There's a clock in the scene and I can't get the arrows to move in the right direction they are constantly moving backwards instead of forwards. I don't understand why I tried a lot of things and I tried to make the arrows again and again but everytime it gives the same problem. Sometimes it moves a while in the good direction but thean another keyfram later it moves backwards again. Does anyone know why and can anyone help me change it?! It has to be finished by monday because its for a school assignment!

(check the attachment)
greetz Maya
Attached Files
File Type: mb 5.mb (788.0 KB, 15 views)
__________________
-- Maya --
Pentium 4, Radeon 9800 Pro,
1,00 Ghz, 17 inch TFT
Mayatjuh is offline   Reply With Quote
Old 21-06-2004, 09:46 PM   #2
Dann
Registered User
 
Dann's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Los Angeles
Posts: 695
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Not sure what version of Maya you're using, but I can't open it in Maya 5. Maybe the PLE? Those files won't open in registered copies of Maya. Sorry.

My guess is you are animating one of your rotation axis from 0 to 360 (or something like that). Try changing the end value to -360 (or whatever value, you get the idea).
Dann is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2004, 08:55 AM   #3
Mayatjuh
Registered User
 
Mayatjuh's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Netherlands
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

okay I'll try I use Maya 6 btw
__________________
-- Maya --
Pentium 4, Radeon 9800 Pro,
1,00 Ghz, 17 inch TFT
Mayatjuh is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2004, 03:23 PM   #4
Mayatjuh
Registered User
 
Mayatjuh's Avatar
 
Join Date: Apr 2004
Location: Netherlands
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I tried it and it worked txs for your help!!
greetz 'Maya
__________________
-- Maya --
Pentium 4, Radeon 9800 Pro,
1,00 Ghz, 17 inch TFT
Mayatjuh is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 03:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.