Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 11-08-2004, 04:24 PM   #1
Doom3D
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Compatible Mice with Maya for Macs

I just switched problems at my College into Electronic Arts. The Programs requires that each student has Powerbook G4 laptop. I installed the Maya PLE edition onto my new laptop... blah blah blah, the one button mouse / touchpad was really making me angry. So I went out to the store and picked up a USB Logitech Mx500, which is the same model of mouse I use with Maya for my PC Desktop. Only problem is that mouse wheel does not seem to work as a mouse button in Maya on the laptop. Which is making moving around the software impossible!

Is the Mac version of Maya only compatible with 3 button mice? Or is there a way with in the software to set the mouse wheel to act as a button. I have installed the mouse drivers and played around with click settings through there, that didn't seem to work.

Any good models of mice that you use or have used with Maya would be a great start.

Any help would be great!
Doom3D is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2004, 04:36 PM   #2
luke
Registered User
 
luke's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: leuven
Posts: 122
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hi,

i have selected "button numebr 3" in the wheel button section of the logitech control center. works as third button then.
luke is offline   Reply With Quote
Old 11-08-2004, 06:20 PM   #3
Doom3D
Registered User
 
Join Date: Jul 2004
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Awesome! Thanks a million Luke!
Doom3D is offline   Reply With Quote
Old 12-08-2004, 09:11 AM   #4
luke
Registered User
 
luke's Avatar
 
Join Date: Mar 2004
Location: leuven
Posts: 122
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

np. glad could help.
luke is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM
Simply Maya Resources Online Miss_Nova Site News & Announcements 1 08-12-2010 09:36 PM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 11:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 03:45 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.