Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 13-10-2004, 09:41 PM   #1
Scraggy_dog
Subscriber
 
Join Date: Mar 2003
Location: Manchester UK
Posts: 159
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking Bed Cloth problem.

Hi,
I have been working through Kevin's tutorial on the Basic "Bed Cloth" but some of the settings are way off when I compare the tutorial to mine...
OK the setting I first noticed was different was the c.p. stitcher "base resolution" - whereas Kevin uses 250 then goes up to 280..... to get that kind of 'look' mine is say "1000" ??
All the other settings like the 'collision offset ' are strange as well.
Kevin uses 0.2 where if I set mine to 0.015 - I still have a quite large gap.
I have tried changing the "solver scale" from 10 to 1 then back again, still no difference.

I sorted the problem while looking at the Photo's -
I had made the bed too small - thats why it affected the number of Triangles so much. :o
Being as I cannot delete this post I thought I would explain.

Sorry,
Please delete this post Mr Admin.

Scraggy
Attached Thumbnails
 

Last edited by Scraggy_dog : 13-10-2004 at 09:49 PM.
Scraggy_dog is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2004, 09:50 AM   #2
Kevin
 
Posts: n/a
Default

ill delete today mate just incase any one else as having similer probs
  Reply With Quote
Old 15-10-2004, 02:44 AM   #3
Scraggy_dog
Subscriber
 
Join Date: Mar 2003
Location: Manchester UK
Posts: 159
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default And I thought I was confusing....

ok

Last edited by Scraggy_dog : 15-10-2004 at 03:05 PM.
Scraggy_dog is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 03:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.