Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 27-04-2005, 04:19 PM   #1
steven_rfc_2004
Registered User
 
Join Date: Mar 2004
Location: scotland
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default viewport bug

when working in maya 6.5 but have tryed the old maya. when useing image planes i have setup front and side view but when i start to mode i work in the side view i am useing vertex but when i start to move the vertex in the side view the ones on the front view moves.
my system specs are
amd athlon xp 2800+
512mb of ram
HIS ati 9550 125mb
PcChips M848ALU SKT moterboard

i have made a clip of the bug view port bug clip

u may need to download the techsmith codes for it to work if u cant view it TSCC codes

Last edited by steven_rfc_2004 : 28-04-2005 at 12:02 PM.
steven_rfc_2004 is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.