Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 13-11-2005, 11:48 PM   #1
toughtoget
Registered User
 
toughtoget's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: New Zealand
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HELP!!!!!

Hi all
I was wondering if anyone can help me solving my problem. I have been working on maya 6.0. but now the new Machine I 'v got has Maya 6.0CG. And my files from Maya 6.0 are not opening in the new version. I am stuck.
What shud I do. I have tried Importing but no use....
HELP!!!

Last edited by toughtoget : 13-11-2005 at 11:54 PM.
toughtoget is offline  
Old 14-11-2005, 08:58 PM   #2
toughtoget
Registered User
 
toughtoget's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: New Zealand
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Can anyone help me plz

No one helped my with my problem. I am struggling to open a Maya (.MB) file from maya6.0 in Maya 6.0cg, but its not opeing, I tried importing as well, but didn't help.
So guide me plz all Maya Gurus. thanks
toughtoget is offline  
Old 15-11-2005, 08:33 PM   #3
swankymonkey
Subscriber
 
Join Date: Jul 2004
Location: Northern California
Posts: 445
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Maybe I'm stupid, but what does the "cg" stand for?

Are you saying you had PLE and now you have COMPLETE?

In that case, you can't

Last edited by swankymonkey : 15-11-2005 at 08:35 PM.
swankymonkey is offline  
Old 15-11-2005, 08:48 PM   #4
toughtoget
Registered User
 
toughtoget's Avatar
 
Join Date: Jul 2004
Location: New Zealand
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Originally posted by swankymonkey
Maybe I'm stupid, but what does the "cg" stand for?

Are you saying you had PLE and now you have COMPLETE?

In that case, you can't
Thanks a lot for ur response,
but this CG thing u can see if u go to help and then About maya, it opens the informaion abt it. (Win XP)
Both are cracked versions. both have all the things same, except this CG things... I too don't know, what does it mean...LOL.
Difference in both version is just version 6.0 and version 6.0 CG
I have been doing hard to open my file on this new version...:headbang: but u see. Maya is trouble sometime.
toughtoget is offline  
Old 15-11-2005, 10:23 PM   #5
dannyngan
Registered User
 
dannyngan's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 1,154
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

No help offered for cracked software. Thread closed.
__________________
Danny Ngan
Animator | Amaze Entertainment
my website | my blog | my job
dannyngan is offline  
Closed Thread


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM
Simply Maya Resources Online Miss_Nova Site News & Announcements 1 08-12-2010 09:36 PM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 11:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 03:45 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletinŽ Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.