Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 17-12-2005, 03:09 PM   #1
pbman
Subscriber
 
pbman's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default sub div's extrude

woo post 100!!

ne ways i have a problem. wen i create a sub div's cube an go to poly mode -> faces each side as 4 as default so if i select them all and extrude they extrude seperatly
i have deleted the presets and this has not fixed it
does ne1 know what is wrong or how to fix.
soz i dont have ne screen dumps as it is at scholl and i am at home now. i ask the teacher an he does not know.
i can get around it by deleting the edges in the side i want to extrude but this is annoying.

help plz

thanks in advanced
__________________
Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut http://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973
pbman is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2005, 03:25 PM   #2
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

polygons>keep new faces together
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2005, 05:00 PM   #3
pbman
Subscriber
 
pbman's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ok thanks i will try wen im nxt there
__________________
Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut http://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973
pbman is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Extrude Manipulator does not appear Celebrus Technical Issues 11 15-10-2013 09:37 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.