Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 26-12-2005, 10:16 AM   #1
flatmat
Subscriber
 
Join Date: Oct 2005
Location: cologne germany
Posts: 63
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default its a wacom / photoshop question

hi!!! as i said i got my intuos 3 ...
so i draw my sketches in open canvas or alias sketchbook and its everything okay.. but when i want to drwa the outlines again in photoshop they are inaccurate as i d draw with a mouse..
what can i do against it?
flatmat is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2005, 01:26 PM   #2
pbman
Subscriber
 
pbman's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

HEY
do u mean u create a new layer and draw outlines on top of that???
post a pic of result u r getting
plz explain more wiv a pic
soz for not being much help but i also got a wacom for xmas an i have no propblem drawing on top to get another outline
__________________
Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut http://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973
pbman is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2005, 02:59 PM   #3
NextDesign
Technical Director
 
NextDesign's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,982
Thanks: 33
Thanked 532 Times in 471 Posts
Default

Make sure that you have Tablet Support enabled in your brush's attributes.
__________________
Imagination is more important than knowledge.
NextDesign is offline   Reply With Quote
Old 26-12-2005, 04:32 PM   #4
flatmat
Subscriber
 
Join Date: Oct 2005
Location: cologne germany
Posts: 63
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

where can i do it?
flatmat is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.