Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 17-10-2006, 03:41 PM   #1
mr pix.
Subscriber
 
mr pix.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: london
Posts: 519
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default NURBS PROBLEM

Guys i have i problem with isoparms.

Iadded a few isoparms , now it wont let me use the move tool. Anyone know how to overcome this?
__________________
those who succeed are only the failures that never gave up.

http://www.vimeo.com/7080130
mr pix. is offline   Reply With Quote
Old 17-10-2006, 08:13 PM   #2
Coldfire
Registered User
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 44
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Random guess, are you still in isoparm mode or object mode? Cant use the move tool in isoparm mode.
Coldfire is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2006, 10:54 AM   #3
mr pix.
Subscriber
 
mr pix.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: london
Posts: 519
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

it was when i went into select cp's. wouldnt let me move them about.
__________________
those who succeed are only the failures that never gave up.

http://www.vimeo.com/7080130
mr pix. is offline   Reply With Quote
Old 18-10-2006, 05:12 PM   #4
segunda
Registered User
 
Join Date: Oct 2006
Posts: 1
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Maya 8 ?
Try closing and re-opening the project....
Might sound weird, but I've had the same thing, dunno if there is an easier way :headbang:
segunda is offline   Reply With Quote
Old 19-10-2006, 02:55 AM   #5
mr pix.
Subscriber
 
mr pix.'s Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: london
Posts: 519
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Maya 7.

I did that. Whenever im working with NURBS, i always save my work regularly!!

So i can go back


lol

cheers
__________________
those who succeed are only the failures that never gave up.

http://www.vimeo.com/7080130
mr pix. is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.