Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 06-12-2002, 04:59 AM   #1
raul
Registered User
 
raul's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: long island n.y
Posts: 484
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy subd history delete

after i delete a subd history on the model. this problem comes up where the this old cage is still there. any body know how to get rid of it.
__________________
Raul

http://keytogramcypark.deviantart.com/
raul is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2002, 10:19 AM   #2
BabyDuck
Subscriber
 
BabyDuck's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: USA
Posts: 1,170
Thanks: 3
Thanked 12 Times in 12 Posts
Default

i hope you removed the history in standard (not poly proxy) mode. otherwise the poly cage can stay.

hope that helps
BabyDuck is offline   Reply With Quote
Old 06-12-2002, 11:43 PM   #3
raul
Registered User
 
raul's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: long island n.y
Posts: 484
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

okay i did it in poly proxy mode. so it has to be i standard thank you baby duck. ahh guess that means ill start up from scratch.
__________________
Raul

http://keytogramcypark.deviantart.com/
raul is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2002, 03:14 AM   #4
Oculus
Subscriber
 
Oculus's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: Murfreesboro, TN
Posts: 175
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I did that once before. Just duplicate the model and delete the old one. I have a feeling that something so simple has major drawbacks... but.. worked for me. =|
__________________
- Chris L. Harkins -
Oculus is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2002, 04:51 AM   #5
pitbull
Registered User
 
pitbull's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 125
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

my problem is almost the same m8 :-)
__________________
:-)
pitbull is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2002, 04:59 AM   #6
pitbull
Registered User
 
pitbull's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Posts: 125
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hmmm...i wish i read this 1st b4 posting a new thread...darn
__________________
:-)
pitbull is offline   Reply With Quote
Old 07-12-2002, 05:28 AM   #7
Heinrich
Registered User
 
Heinrich's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: Queens, NY
Posts: 31
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

You don't have to duplicate the model. All you have to do is open the outliner and right click. Go to Show Shapes . Click the plus( + )next to your object name. Slect the ShapeHistPoly, then delete.
Heinrich is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.