Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 15-05-2007, 09:48 AM   #1
mrbozzo
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Location: Nesodden,Norway
Posts: 93
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default HELP! side,top and front view

hi, when i open a new or an existing file in maya 7 and when i go to the 4 pane view the 3 other views are the same.... but when i go to predefined bookmark and set one of the views to f.eks right side all except the perspective startup one turns into the right side view

anyone know what to do about it??
Attached Thumbnails
 

Last edited by mrbozzo : 15-05-2007 at 11:06 AM.
mrbozzo is offline   Reply With Quote
Old 15-05-2007, 08:11 PM   #2
Perfecto
Registered User
 
Perfecto's Avatar
 
Join Date: Mar 2007
Location: TN (USA)
Posts: 1,882
Thanks: 8
Thanked 127 Times in 119 Posts
Default

I have Maya 8.5 and I have a similar issue. I often have my panes change on me. I've gotten used to it though. Would be nice if they stayed the way I tell them to (hehe). I also use Windows Vista so maybe it's just a compatibility issue for me. Hope you get the answer you (and I) are looking for.
__________________
Don't be satisfied with what you can do but rather strive to do the things you can't do!
Exceed Expectations!
Perfecto is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2007, 01:27 AM   #3
marlonjohn
Subscriber
 
Join Date: Feb 2006
Posts: 1,937
Thanks: 0
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

soo youved tried going into panels and changing them individualy and resaving the scene but still not working? is that what your saying ...
marlonjohn is offline   Reply With Quote
Old 16-05-2007, 03:53 AM   #4
mrbozzo
Registered User
 
Join Date: Aug 2006
Location: Nesodden,Norway
Posts: 93
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Originally posted by marlonjohn
soo youved tried going into panels and changing them individualy and resaving the scene but still not working? is that what your saying ...
yup
and i have tried to export only the model and it doesn't make any difference

perfecto:
i got maya 8.5 too but i prefer using the 7th for lower poly characters
mrbozzo is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.