Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 22-06-2007, 05:04 PM   #1
Eelco
Registered User
 
Eelco's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: In my dreams
Posts: 152
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Question Wireframe on Shaded, but no wireframe

Hey all,

seems like adges I haven't touched Maya. Feel like a noob again. So here is my noob question:
I have Wireframe on Shaded in my viewport and it all was looking fine until I played with the normals and stuff. Now 1 object doesn't have wireframe anymore. Even if I select it, it doesn't show me its wireframe anymore. I might have touched some hotkey I shouldn't have.
Anybody has a clue what I might have done and how to get it back right again?
Attached Thumbnails
 
Eelco is offline   Reply With Quote
Old 22-06-2007, 11:42 PM   #2
bendingiscool
Subscriber
 
bendingiscool's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: London
Posts: 567
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

I don't know if this would effect it, but have you tried reversing the normals for that object, admittedly i'm not sure if that would make a difference but i guess it could be worth a try.

(Do this by going under the Polygon option set 'Normals'>'Reverse')
bendingiscool is offline   Reply With Quote
Old 23-06-2007, 01:22 AM   #3
Eelco
Registered User
 
Eelco's Avatar
 
Join Date: Oct 2004
Location: In my dreams
Posts: 152
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I restarted Maya and it's fine now. Maybe it was a GFX card thing, because I'm not using those rediculous expensive QUADRO cards that Maya only supports.
I'll keep an eye on it how, if ever, it occurs again.
Eelco is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.