Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 06-08-2007, 02:30 PM   #1
Lukyas
Registered User
 
Lukyas's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Serbia!!!
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Insufficent memory?

Ok, hers the problem. I made Goku animation and of course goku model but in two different file (one for animation one for model). Now, when I want to open animation, it opens the MAya, and error pops up: Insuffecent memory to read file. After I ckic ok, another error says: Runtime error, quiting Maya.
Model is on D:/ where I have 35 GB free, aon C:/ I have 850MB free, and I have 1BG of RAM. WTF is problem?
__________________

http://artforum.4rumer.net/
The best art forum ever[/size]
Lukyas is offline   Reply With Quote
Old 07-08-2007, 06:02 AM   #2
mastone
Maniacal boy king of Babylon
 
mastone's Avatar
 
Join Date: Aug 2005
Location: the netherlands
Posts: 1,605
Thanks: 1
Thanked 59 Times in 58 Posts
Default

No offence mate, but everytime i read the text you've written i can't stop laughing especially the last line cracks me up:lmao:
And i get this mental image of a big guy hitting his computer with a big hammer.
But to the matter at hand; You can save your file to another disk, maya will still start from the c disk, also i think defragmenting your hard drive will help or removing/backup other files
Hope this helps
mastone is offline   Reply With Quote
Old 13-08-2007, 11:22 AM   #3
Lukyas
Registered User
 
Lukyas's Avatar
 
Join Date: Jun 2007
Location: Serbia!!!
Posts: 12
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Sry, I wrote on other comp where Space button is scewd.
On topic: How much space on comp (C:/) do I need for 15 seconds long animation?
__________________

http://artforum.4rumer.net/
The best art forum ever[/size]
Lukyas is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.