Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 08-10-2007, 07:30 AM   #1
Mayastatic
Subscriber
 
Mayastatic's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: germany
Posts: 154
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Mental Ray again!

Hello at all!

Mental ray is killing me!

I made an animation which is 225 frames long.
Mental ray stops the rendering process at frame 29!
The funny thing is that the Mental Ray says:
rendering is complete...

With Maya renderer I never had problems like that!

Can anybody explain me what I have to do?
(Probably read my thread- Mental Ray problem)
And another question:

when you render with maya software in the render Tab is the
batch render command.
In the settings you can set the Cpu´s to use.
When you render with Mental ray the setting is different!
You can set how much ?threads? to use?
My setting is 2! In the help files is nothing listet about this
topic! For what is it?
Thanks to You!:attn:
Mayastatic is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2007, 09:18 AM   #2
jsprogg
Lifetime Member
 
jsprogg's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Location: Chicago
Posts: 1,706
Thanks: 0
Thanked 85 Times in 77 Posts
Default

I take it you have set your start and end frames correctly in the render globals ?
__________________


2 x Modeling Challenge Winner
jsprogg is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2007, 02:47 PM   #3
AnthonyCg
Registered User
 
AnthonyCg's Avatar
 
Join Date: Jun 2006
Location: Washington D.C
Posts: 620
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Originally posted by jsprogg
I take it you have set your start and end frames correctly in the render globals ?
That'll kill you every time.
__________________
"The reasonable man adapts himself to the world; the unreasonable one persists in trying to adapt the world to himself. Therefore all progress depends on the unreasonable man."

George Bernard Shaw - Man and Superman
AnthonyCg is offline   Reply With Quote
Old 09-10-2007, 10:32 AM   #4
Mayastatic
Subscriber
 
Mayastatic's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: germany
Posts: 154
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Of course!
Probably you really read my last thread!
I can´t imagine what happens to me...
please try to help me, please!
Mayastatic is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletinŽ Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.