Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 15-10-2007, 12:09 PM   #1
Acid44
Registered User
 
Acid44's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 2,639
Thanks: 12
Thanked 186 Times in 179 Posts
Default just a render...

i downloaded the model a while ago to test some render setups and this is what i got out of it... i wont be going back to it until i at least get a chance to defrag cause it absolutely kills my puter... let me know what you think
Attached Thumbnails
 
__________________
Acid44 is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2007, 08:55 AM   #2
arran
Registered User
 
arran's Avatar
 
Join Date: Dec 2005
Location: Brooklyn, NY
Posts: 3,708
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 9 Posts
Default

can you post a bigger picture please?
__________________
arran3D

arran3D blog
arran is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2007, 10:51 AM   #3
Some Guy
Subscriber
 
Some Guy's Avatar
 
Join Date: Apr 2005
Location: Wagga Wagga, Australia
Posts: 1,432
Thanks: 1
Thanked 16 Times in 16 Posts
Default

Originally posted by arran
can you post a bigger picture please?
ha ha ha... I thought the whole picture was only the top left corner before i scrolled down half a page.

The render look alright. It could do with some AA and a better lighting setup or some shadows or something. What was it rendered in?
__________________
"If Less is more then think how much more more would be..."


Winner June 2009 Spaceship Challenge
Some Guy is offline   Reply With Quote
Old 24-10-2007, 01:15 PM   #4
Acid44
Registered User
 
Acid44's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 2,639
Thanks: 12
Thanked 186 Times in 179 Posts
Default

plain old mental ray... i have no idea what im doing with rendering though:p
__________________
Acid44 is offline   Reply With Quote
Old 04-11-2007, 02:57 AM   #5
Acid44
Registered User
 
Acid44's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 2,639
Thanks: 12
Thanked 186 Times in 179 Posts
Default

should have said before but sorry for the image size at the time that i did that render i was messing with my graffics card so 600x800 was like [] about that big... sorry
__________________
Acid44 is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Batch Rending Render Layers Ozgalis Lighting & Rendering 7 07-01-2011 07:04 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.