Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Batman by Jason Edwards
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 17-10-2007, 10:54 AM   #1
Radical Edward
Registered User
Radical Edward's Avatar
Join Date: Jan 2006
Posts: 234
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Problem with displacement maps and subdiv

I'm working on a little model to get me into the hang of using ZBrush with Maya, but I am having a problem with displacement maps looking rubbish - but only sometimes.

Here all the maps are applied to the tree-balls in the same way, but you can just see that little one to the back looks really bitty, and this can happen to all of them, but depending on where I put the camera and stuff. If I fiddle around with the sample count under tesselation, I can make it go away, but then I move the camera and it comes back again. Feature displacement is off. Anyone have any idea what the problem is?
Attached Thumbnails
Radical Edward is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.