Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 07-02-2008, 07:40 PM   #1
mirek03
Subscriber
 
mirek03's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 2,752
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default gris problem

just woke but while im here.., im working in feet, i have all preferences in feet.., but it wants to default to centimeters.., while remaining in feet.., so i get a grid thats very small when i open the scene.., at times i open it and it has decided to change the preferences to show numbers??

here are examples

this morning i opened the scene twice.., first small with no numbers
Attached Thumbnails
 
__________________
take it easy and life will be easy
mirek03 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 07:42 PM   #2
mirek03
Subscriber
 
mirek03's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 2,752
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

then i opened it again (after fixing the problem.., if thats what t is??) and it has decided i need numbers??
Attached Thumbnails
 
__________________
take it easy and life will be easy
mirek03 is offline   Reply With Quote
Old 07-02-2008, 07:43 PM   #3
mirek03
Subscriber
 
mirek03's Avatar
 
Join Date: Feb 2006
Location: Australia
Posts: 2,752
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

ive never had this much problem with any app.., im starting to wonder if the graphics driver was meant for vista???
__________________
take it easy and life will be easy
mirek03 is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 03:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.