Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 17-11-2008, 09:25 PM   #1
bendingiscool
Subscriber
 
bendingiscool's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: London
Posts: 567
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default expression update problem

Hey, I'm havng a problem with an expression, I'm trying to get Maya to do something when it reaches a current time, here's what I have so far...


int $time = `currentTime -query`;

if ($time = 100)
{

print whatever;// will be replaced by command later on

}


at the moment it prints the word every frame, where as I want it to only print when it gets to 100.

Any ideas what I'm doing wrong?

Cheers,

Chris
bendingiscool is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 12:52 AM   #2
BennyK
Registered User
 
BennyK's Avatar
 
Join Date: Oct 2007
Location: IL
Posts: 738
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Is it supposed to be
Code:
$time = 100
or
Code:
$time == 100
?
__________________
When in doubt, delete history and freeze transformations.

My latest snake game
(Requires DirectX9 SDK and Framework)
BennyK is offline   Reply With Quote
Old 18-11-2008, 04:09 PM   #3
bendingiscool
Subscriber
 
bendingiscool's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: London
Posts: 567
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Ya its the second one, thats what I was comfsed about, completly forgot the syntax

Cheers

Chris
bendingiscool is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 03:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.