Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 11-02-2009, 03:46 AM   #1
ulujm
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default extrude move tool

Hi guys

I use to see the extrude move tool each time I extrude but now I can't see it.

face or edge I can't see the extrude move tool every time I extrude.

help!
ulujm is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2009, 01:27 PM   #2
LauriePriest
Moderator
 
LauriePriest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: London
Posts: 1,001
Thanks: 0
Thanked 59 Times in 51 Posts
Default

Weird ... hit t to get to the universal manipulator, maybe it isnt automaticaly switching to it when you extrude.
__________________
FX supervisor - double negative
LauriePriest is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2009, 02:28 PM   #3
ulujm
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default extrude move tool

well I use to see it appear but now I can't see it.

I'l let you know

thanks
ulujm is offline   Reply With Quote
Old 11-02-2009, 02:48 PM   #4
gster123
Moderator
 
gster123's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Manchester Uk
Posts: 6,300
Thanks: 1
Thanked 51 Times in 45 Posts
Default

Have a try at updating your graphics drivers, that may be the problem??
__________________
"No pressure, no diamonds" Thomas Carlyle
gster123 is offline   Reply With Quote
Old 17-02-2009, 09:35 PM   #5
ulujm
Registered User
 
Join Date: Mar 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default extrude tool

itwas working before so I don't think it's the card driver( it's uptodate)

anyway

I got other trouble:When I start the torso of the female androide and that I move to polygon mode to extrude I can see the the polygone cage and and the subdiv cage crossing in and out.

also i wanted to render my work but in the render view not all pieces appear

help?
ulujm is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Extrude Manipulator does not appear Celebrus Technical Issues 11 15-10-2013 09:37 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.