Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 15-01-2003, 01:36 AM   #1
Rodi
Subscriber
 
Rodi's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: USA
Posts: 142
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Menu

How do I delete a menu option, for rxample, I have CPS on my menu, bar, how do I take it out?
__________________
Rodrigo Soares
www.r3dimensional.com
Rodi is offline   Reply With Quote
Old 15-01-2003, 01:47 AM   #2
Kevin
 
Posts: n/a
Default

is it on a custom shelf? if so click the little arrow cymbol to the left of the shelf and go to shelf editor - here you ca pick you shelf and delete your items.

does that help mate?
  Reply With Quote
Old 15-01-2003, 02:29 PM   #3
Nem
Subscriber
 
Nem's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Faringdon, UK
Posts: 1,480
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

quick way to delete stuff frmo ur shelf:
middle click drag the shelf item to the dustbin on the right
__________________
- Simon

My Website: www.Glass-Prison.com
Nem is offline   Reply With Quote
Old 16-01-2003, 12:37 AM   #4
Rodi
Subscriber
 
Rodi's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: USA
Posts: 142
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't want to delete from shelf. From the MENU BAR
__________________
Rodrigo Soares
www.r3dimensional.com
Rodi is offline   Reply With Quote
Old 16-01-2003, 02:03 AM   #5
dannyngan
Registered User
 
dannyngan's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 1,154
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

In the Plug-in Manager (Windows | Preferences), uncheck "loaded" and "autoload" for the CPS plugin. Restart Maya, and the CPS menu should be gone.
__________________
Danny Ngan
Animator | Amaze Entertainment
my website | my blog | my job
dannyngan is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2003, 01:22 AM   #6
Rodi
Subscriber
 
Rodi's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: USA
Posts: 142
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I don't wanna unload the plugin I just wanna take off the menu.
__________________
Rodrigo Soares
www.r3dimensional.com
Rodi is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2003, 03:30 AM   #7
dannyngan
Registered User
 
dannyngan's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 1,154
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

Unfortunately, that's how the CPS plugin works. No way around it.
__________________
Danny Ngan
Animator | Amaze Entertainment
my website | my blog | my job
dannyngan is offline   Reply With Quote
Old 17-01-2003, 09:19 AM   #8
Kevin
 
Posts: n/a
Default

Originally posted by Rodi
I don't wanna unload the plugin I just wanna take off the menu.
lol - i could sense your frustration mate ... i bet you was screaming at this point?
  Reply With Quote
Old 17-01-2003, 05:45 PM   #9
Rodi
Subscriber
 
Rodi's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Location: USA
Posts: 142
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

How do you know it....
__________________
Rodrigo Soares
www.r3dimensional.com
Rodi is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.