Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!


Go Back   Simply Maya User Community - Maya Tutorials > Lounges > Members Lounge
Register FAQ Members List Calendar Mark Forums Read

Reply
 
Thread Tools
Old 18-06-2009, 03:34 AM   #1
Acid44
Registered User
 
Acid44's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 2,639
Thanks: 12
Thanked 186 Times in 179 Posts
Default tricking intel drivers to run on dell, possible? i need a nerd...

basically i want to update my graphics drivers with a modded version of the drivers... but i've hit a major snag... i can't install the drivers because i have a dell...


basically the problem is this, dell drivers are all in .EXE form, so i can't use the mod, intel drivers wont install because it's a dell, it gives me some crap about using the manufacturers drivers, which is bloody useles to me...

so, i know there's a lot of programmers and smarter-than-me people here, so does anyone know if it's possible to "trick" the drivers into not knowing it's a dell so i can install them? i can upload a .ZIP file of the driver so you can see the files if need be...
__________________
Acid44 is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2009, 04:48 AM   #2
NextDesign
Technical Director
 
NextDesign's Avatar
 
Join Date: Feb 2004
Posts: 2,982
Thanks: 33
Thanked 532 Times in 471 Posts
Default

Usually playing with drivers is risky business. Who knows what Dell might have done to the card. They might just be using the chipset.

Be sure you want to do this, or you may very well brick your card. Considering this is probably an onboard card, it might even affect your motherboard if something happens.
__________________
Imagination is more important than knowledge.
NextDesign is offline   Reply With Quote
Old 18-06-2009, 05:29 AM   #3
Acid44
Registered User
 
Acid44's Avatar
 
Join Date: Sep 2006
Location: Toronto, Ontario, Canada
Posts: 2,639
Thanks: 12
Thanked 186 Times in 179 Posts
Default

'tis an onboard card, but the hack/mod has been tested many times and works for everyone so far, besides im about to put my foot through my computer myself because it's quickly becoming more and more useless to me so im willing to risk it...
__________________
Acid44 is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.