Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 27-08-2009, 07:12 AM   #1
wings.shashi
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Maya 2009 Installation Prob

hey hi....

I m new in Maya....
was trying to install Maya2009...
i followed all steps correctly, but once i clicked 'Done', its again asking for License Agreement.....

dont know what is the prob....

plz help me...

thanks....
wings.shashi is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2009, 08:16 AM   #2
gster123
Moderator
 
gster123's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Manchester Uk
Posts: 6,300
Thanks: 1
Thanked 51 Times in 45 Posts
Default

You need a licenece from Autodesk to run it.
__________________
"No pressure, no diamonds" Thomas Carlyle
gster123 is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2009, 08:25 AM   #3
wings.shashi
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

i have all keys.....for registration and for activation too....

actually i was using the same setup CD for installatuon before formatting my sys...... but now after formatting its showing this prob.....

is there any missing file or some other file which should be added......while installation.....

plz help....
wings.shashi is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2009, 08:42 AM   #4
gster123
Moderator
 
gster123's Avatar
 
Join Date: May 2005
Location: Manchester Uk
Posts: 6,300
Thanks: 1
Thanked 51 Times in 45 Posts
Default

If you've got all the keys that were sent by autodesk and had it up and running before I would get in contact with them
__________________
"No pressure, no diamonds" Thomas Carlyle
gster123 is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2009, 08:46 AM   #5
wings.shashi
Registered User
 
Join Date: Aug 2009
Posts: 3
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks for you reply......

i will try to solve it by my own....
wings.shashi is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Moderators on Simply Maya Miss_Nova Site News & Announcements 21 17-05-2011 01:24 AM
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM
Simply Maya Resources Online Miss_Nova Site News & Announcements 1 08-12-2010 09:36 PM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 11:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 03:45 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.