Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Batman by Jason Edwards
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 20-11-2010, 07:04 PM   #1
Registered User
Join Date: Aug 2009
Location: birmingham
Posts: 21
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default windows insert button on a mac??

ooking to duplicate my image and i have frozen the transformation.
Following a windows based maya tutorial its said press insert to position the middle point so i can duplicate it over precisely.

But i don't know what the insert button on a mac is! please help, thank youuu!

i got told the fn+ left arrow key...
but that doesn't work! =[
reis is offline   Reply With Quote
Old 20-11-2010, 09:31 PM   #2
halfloaf's Avatar
Join Date: Mar 2008
Location: Bristol, UK.
Posts: 175
Thanks: 2
Thanked 9 Times in 8 Posts

It's the Home key on a Mac. It's the arrow key that points to up and left next to the fn key.
halfloaf is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2010, 11:10 PM   #3
Chirone's Avatar
Join Date: Dec 2007
Location: NZ
Posts: 3,124
Thanks: 11
Thanked 147 Times in 143 Posts

i think i've lost count on how many times this has been asked... i'd put the count up around 50 or more...

that's a "Ch" pronounced as a "K"

Computer skills I should have:
Objective C, C#, Java, MEL. Python, C++, XML, JavaScript, XSLT, HTML, SQL, CSS, FXScript, Clips, SOAR, ActionScript, OpenGL, DirectX
Maya, XSI, Photoshop, AfterEffects, Motion, Illustrator, Flash, Swift3D
Chirone is offline   Reply With Quote
Old 21-11-2010, 11:46 PM   #4
G-Man's Avatar
Join Date: May 2004
Location: Bowling Green. Kentucky U.S.A.
Posts: 810
Thanks: 9
Thanked 27 Times in 23 Posts

perhaps this question and the 4-5 work around and answers to it should be stickied?..i know its been asked at least 3-4 times in the last month by separate people.

Follow My Business
On The Web!
On Facebook!
G-Man is offline   Reply With Quote
Old 22-11-2010, 04:24 PM   #5
Join Date: Dec 2005
Location: Toronto
Posts: 3,366
Thanks: 74
Thanked 709 Times in 642 Posts

Just put it in the FAQ sticky if it's not already there and link to it when the q gets asked again.
stwert is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.