Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 12-06-2003, 04:08 PM   #1
MKess007
Registered User
 
MKess007's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ohio, USA
Posts: 202
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default No Menus

I just noticed this one day and now its really bugging me. There is probably a simple switch to turn it back on, but can someone help me?
Attached Thumbnails
 
__________________
mahalo,

Myk

<a href="http://www.metic.net" target="_blank">www.metic.net</a><br />
MKess007 is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2003, 04:40 PM   #2
NitroLiq
Moderator
 
NitroLiq's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: New York
Posts: 2,133
Thanks: 0
Thanked 10 Times in 9 Posts
Default

shift + m to toggle your panel menus on and off; ctrl + m for the main menu.
__________________
"Terminat Bora Diem, Terminal Auctor opus."
NitroLiq is offline   Reply With Quote
Old 12-06-2003, 08:35 PM   #3
Darkware
Subscriber
 
Darkware's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: USA
Posts: 1,172
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Good one Nitro. Also, you can change it in the Preferences window. (Window>Settings/Preferences>Preferences) Under the Interface catagory are the "show menu bar" choices. Snoop around inside this window. There are quite a few things you can adjust.
__________________
www.Darkware3D.com
Darkware is offline   Reply With Quote
Old 13-06-2003, 06:45 PM   #4
MKess007
Registered User
 
MKess007's Avatar
 
Join Date: Jun 2002
Location: Ohio, USA
Posts: 202
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thank you, I knew it was something that simple.
__________________
mahalo,

Myk

<a href="http://www.metic.net" target="_blank">www.metic.net</a><br />
MKess007 is offline   Reply With Quote
Old 15-06-2005, 09:09 PM   #5
masterfool
Registered User
 
masterfool's Avatar
 
Join Date: Jan 2005
Location: undisclosed
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default THANX!!!

I thought I would never find this... so simple.

This should be sticky, or perhaps posted in the tips & tricks section.

Wow, I accidentally made my panels disappear while vigorously modelling Me and my hotkeys...

I better add this to my Maya hotkey sheet I made.

Thanks guys, I love this forum!!!


!MasterFool
masterfool is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.