Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 31-08-2003, 12:27 PM   #1
flashinlabs
Subscriber
 
Join Date: Aug 2003
Location: Florence (ITALY)
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Stupid problem

In my channel box the tab INPUTS are hidden and I don't know how to activete. Help me Please
flashinlabs is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2003, 03:52 PM   #2
mtmckinley
The Maya Mountain
 
mtmckinley's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 8,245
Thanks: 1
Thanked 25 Times in 25 Posts
Default

They won't show up if

A) You've deleted history.
B) You have no history.
C) You have history turned off when you create a new object.
D) You don't have "Duplicate Input Graph" selected when you duplicate an object.

Probably some more, but see if that doesn't clear anything up.
__________________
-Mike
www.mtmckinley.net
The Maya Toolbelt
mtmckinley is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2003, 04:17 PM   #3
flashinlabs
Subscriber
 
Join Date: Aug 2003
Location: Florence (ITALY)
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Talking

Thanks .

The right answer is "C"

I'm a very very newbie with a bad bad english
flashinlabs is offline   Reply With Quote
Old 31-08-2003, 04:32 PM   #4
mtmckinley
The Maya Mountain
 
mtmckinley's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 8,245
Thanks: 1
Thanked 25 Times in 25 Posts
Default

To turn it on, there is an icon up near the rendering buttons that looks like a scroll. Click it to toggle history on/off.
__________________
-Mike
www.mtmckinley.net
The Maya Toolbelt
mtmckinley is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 03:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.