Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 20-07-2004, 02:51 PM   #1
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default anyone use quadro series?

does anyone use any of the 1st generation quadro series.
700XGL 750XGL 900XGL, if so what drivers do you use,
or should i say, what is the most stable drivers release.
i have a 750XGL and just switched to windows maya from linux, it has been giving me problems when i open the UVtexture editor, or create specific texture nodes... when it crashes, it says the problem is orginating from "imageui.dll"
i am running win XP pro and a 1280x1024 display resolution
display drivers i downloaded from nvidia is version 3.3.4.5
Attached Thumbnails
 
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2004, 04:40 PM   #2
lonepig
Subscriber
 
lonepig's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Yorkshire, UK
Posts: 392
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I use a Quadro 900 XGL, with ver 5.2.1.6 drivers. Never had it fall over or error once. Using Win2k.
__________________
www.snipersupplies.co.uk
lonepig is offline   Reply With Quote
Old 20-07-2004, 08:45 PM   #3
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

i think it's my hardware that's incompatible... i have a home built workstation
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 21-07-2004, 07:30 AM   #4
lonepig
Subscriber
 
lonepig's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: Yorkshire, UK
Posts: 392
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Like wise m8, i'd be suprised if you couldn't resolve it with a few driver updates.
__________________
www.snipersupplies.co.uk
lonepig is offline   Reply With Quote
Old 30-07-2004, 11:37 PM   #5
ctbram
Moderator
 
ctbram's Avatar
 
Join Date: Jan 2004
Location: Michigan, USA
Posts: 2,995
Thanks: 42
Thanked 582 Times in 532 Posts
Default

I am not using first generation quadro but you might want to try the latest 61.76 drivers from nvidia they are very stable on my fx2000.

http://www.nvidia.com/page/partner_c...d_drivers.html
__________________
"If I have seen further it is by standing on the shoulders of giants." Sir Isaac Newton, 1675
ctbram is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.