Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 07-10-2002, 05:40 PM   #1
Darkware
Subscriber
 
Darkware's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: USA
Posts: 1,172
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Post Echo Base Gun and Disruptor weapon

Hopefully, this image will load correctly. The longer weapon is an Echo base rifle from Star Wars and the smaller one is a Disruptor pistol.

I tried to make it look as much like this image as possible.
http://www.decipher.com/starwars/car...operrifle.html

And the pistol was supposed to look like this image.
http://www.decipher.com/starwars/car...torpistol.html

I am relatively inexperienced with Maya, so they remain textureless.

[IMG]C:\My Documents\My Pictures\pic.bmp[/IMG]
__________________
www.Darkware3D.com

Last edited by Darkware : 07-10-2002 at 05:47 PM.
Darkware is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2002, 05:49 PM   #2
Darkware
Subscriber
 
Darkware's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: USA
Posts: 1,172
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Well crap. I can't get the image to load. What am I doing wrong?
__________________
www.Darkware3D.com
Darkware is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2002, 05:52 PM   #3
Roman
Supreme Being
 
Roman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Athens, Greece
Posts: 1,123
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

edit* lol.. got a bit mixed up..

you need to attach the file if it's on your hdd..
Roman is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2002, 05:54 PM   #4
Darkware
Subscriber
 
Darkware's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: USA
Posts: 1,172
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

I am not Darkon. Darkon is a whole lot better at Maya than I am. I am Darkware.

*five minutes later* Ok. I tried attaching it once more and I got an error page, so I'm giving up.
__________________
www.Darkware3D.com

Last edited by Darkware : 07-10-2002 at 06:03 PM.
Darkware is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2002, 06:02 PM   #5
undseth
Subscriber
 
undseth's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Posts: 1,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

TIP!!!

I dont think Opera browsers handles the upload, but the Iexporer do.

I use opera and could not upload until i tried using IE.

I love the free Opera Browser, they will release a wholly new Opera browser (Opera 7) sometime before Christmas.

www.opera.com
__________________
I do not support Bush! Nor Saddam! Long live UN!
undseth is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2002, 06:06 PM   #6
Roman
Supreme Being
 
Roman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Athens, Greece
Posts: 1,123
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

click on the Reply Post button.. under the text space there is a Attach File option, click the button Browse, locate the file and open.. submit and home free..
Roman is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2002, 10:14 PM   #7
Darkware
Subscriber
 
Darkware's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: USA
Posts: 1,172
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Nope. Still doesn't work. I did exactly what you said, which is what I have been trying to do, and I get an error message after I submit the post. It's about 10 pages of code. I could E-mail the image to someone and try to have them post it.
__________________
www.Darkware3D.com
Darkware is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2002, 10:27 PM   #8
Roman
Supreme Being
 
Roman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Athens, Greece
Posts: 1,123
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

yep that would be a good idea then.. :p email me the pic..
Roman is offline   Reply With Quote
Old 07-10-2002, 11:10 PM   #9
Darkware
Subscriber
 
Darkware's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: USA
Posts: 1,172
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Sadly, I can't because I don't know your E-Mail address. If I click "E-Mail" on your post, I can send an E-Mail to you, but I can't attach files that way. If I knew your actual address, I could copy the image onto a REAL E-Mail and send it that way.
__________________
www.Darkware3D.com
Darkware is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2002, 12:58 AM   #10
luistlf
Subscriber
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 156
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

darkware you can`t upload bmp image format, convert your file to jpg.
luistlf is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2002, 01:00 AM   #11
luistlf
Subscriber
 
Join Date: Sep 2002
Posts: 156
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

ups you can upload bmp sorry
check it`s size !
luistlf is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2002, 01:04 AM   #12
Darkware
Subscriber
 
Darkware's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: USA
Posts: 1,172
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

Yes, you can upload bitmap (bmp) files. It says so in the post thing. And no, even though bmp files can be enormously huge at times, mine is not. It is under the size limit. However, I'd be willing to convert the file into something else like a .jpg extention. Can you guess what I'm going to say next? Yep, that's right. I don't know how to do it. More tips?

I really do hate to let this thing drag on and on all for a stupid newbie image. It's not even all that good.
__________________
www.Darkware3D.com
Darkware is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2002, 01:42 AM   #13
Roman
Supreme Being
 
Roman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Athens, Greece
Posts: 1,123
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

oops.. totally forgot man.. sorry.. here you can send over here.. simplymaya_roman@mail.gr :p

edit*.. it's simplymaya_roman.. couldn't see it with the underline..
Roman is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2002, 11:00 PM   #14
Roman
Supreme Being
 
Roman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Athens, Greece
Posts: 1,123
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

hey man sorry it took so long.. just opened my mail.. was out busy all day long..

here it is.. :p
Roman is offline   Reply With Quote
Old 08-10-2002, 11:58 PM   #15
bJekX
Registered User
 
bJekX's Avatar
 
Join Date: Sep 2002
Location: Estoril, Portugal
Posts: 45
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hey nice detail going on there, when will i see the shaded version ? love the concept, some futurist mp5, whats it for ?
comps

:mingun:
bJekX is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.