Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 13-07-2005, 09:33 PM   #1
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default gi joe

anyone have or use gi joe,
can they upload it so i can dwnld... the site is down. :angery:
its not on google either
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2005, 11:16 PM   #2
mhcannon
Subscriber
 
mhcannon's Avatar
 
Join Date: Sep 2004
Location: Waianae, HI
Posts: 1,275
Thanks: 0
Thanked 9 Times in 8 Posts
Default

This page has download link of the mel script: http://www.arch.columbia.edu/index.php?pageData=8949/

Appearently they use it in their course. Click on the Maya resources link then on the GI Joe link.
__________________

AIM: mhcannonDMC

"If you love your job, you'll never work another day in your life."
mhcannon is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2005, 11:28 PM   #3
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

weird.. i cant seem to find the dwnld link on that page.
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2005, 11:35 PM   #4
David
SM Site Programmer
 
David's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Posts: 2,991
Thanks: 49
Thanked 385 Times in 300 Posts
Default

here

http://www.arch.columbia.edu/file/17605/

David
__________________
Worst Response To A Crisis:
From a readers' Q and A column in TV GUIDE: "If we get involved in a nuclear war, would the electromagnetic pulses from exploding bombs damage my videotapes?"
David is offline   Reply With Quote
Old 13-07-2005, 11:38 PM   #5
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

thanx

must be the computers at work or something..

woohoo! over 1000 posts
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2005, 08:05 AM   #6
Jay
Senior Modeler - Framestore
 
Jay's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: UK
Posts: 6,234
Thanks: 39
Thanked 425 Times in 381 Posts
Default

Vlad

I have it, you should have just emailed. I thinks ive got more plugins and scripts than I can count!! LOL

Best regards

Jay
Jay is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2005, 08:53 PM   #7
twisteddragon33
Registered User
 
twisteddragon33's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: New York, USA
Posts: 1,945
Thanks: 0
Thanked 45 Times in 45 Posts
Default

Jango, why dont you upload some of them for us plugin-ly deficient.
__________________
________________________
AIM: SublimeDragon33
Catch me if i'm on. Always up for a chat.
e-mail: sublimedragon33@gmail.com
twisteddragon33 is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2005, 09:24 PM   #8
Jay
Senior Modeler - Framestore
 
Jay's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: UK
Posts: 6,234
Thanks: 39
Thanked 425 Times in 381 Posts
Default

What one would you like?
J
Jay is offline   Reply With Quote
Old 15-07-2005, 10:20 PM   #9
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

if u have scene clean up tools or scripts that would be helpful.

i use koshigaya studio tools and mjpolytools and they always leave funky nodes on the geometry, even after del hist,

and scene optimizing tool in maya does not clean them.

so at work we endlessly export as loads of models as obj and re import them.

i know there are some clean up scripts outthere, but id have to spend time to check them out, if u have good ones that gets rid of dead nodes post them or email me.
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2005, 11:05 AM   #10
Jay
Senior Modeler - Framestore
 
Jay's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: UK
Posts: 6,234
Thanks: 39
Thanked 425 Times in 381 Posts
Default

LOL

Oh the irony. Im actually looking for something like that myself LOL, for MjPolytools, that leaves a ton of crap on stuff and you end up going into the hypergraph and deleting it

Jay
Jay is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2005, 04:59 PM   #11
NitroLiq
Moderator
 
NitroLiq's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: New York
Posts: 2,133
Thanks: 0
Thanked 10 Times in 9 Posts
Default

Well, if you're using mj polytools, this will clean up the insane amount of expressions it writes. Just make it a shelf button.

Code:
string $expList[] = `ls -et "expression"`;
string $exp;
for ($exp in $expList)
{
if (`objExists $exp`)
{
if (`match "polySplit[0-9]" $exp` != "")
{
// get the loop split node
string $LSNode[] = `listConnections -d 1 ($exp + ".objectMsg")`;
string $mjShape[] = `listConnections -d 1 -sh 1 ($LSNode[0] + ".inputPolymesh")`;
delete $exp $LSNode[0] $mjShape[0];
}
}
};
__________________
"Terminat Bora Diem, Terminal Auctor opus."
NitroLiq is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2005, 05:04 PM   #12
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

works like a charm :attn:

i hope this does not have any flaws or does anything to my mesh for some reason.

i will be using it for work.

thanx Nitro
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2005, 05:30 PM   #13
Jay
Senior Modeler - Framestore
 
Jay's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: UK
Posts: 6,234
Thanks: 39
Thanked 425 Times in 381 Posts
Default

Well god damn!!

Nitro many thanks, I am not worthy LOL


Jay
Jay is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2005, 05:48 PM   #14
twisteddragon33
Registered User
 
twisteddragon33's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: New York, USA
Posts: 1,945
Thanks: 0
Thanked 45 Times in 45 Posts
Default

whats mjpoly tools? and what does it do or help with doing?
__________________
________________________
AIM: SublimeDragon33
Catch me if i'm on. Always up for a chat.
e-mail: sublimedragon33@gmail.com
twisteddragon33 is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2005, 06:09 PM   #15
Jay
Senior Modeler - Framestore
 
Jay's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: UK
Posts: 6,234
Thanks: 39
Thanked 425 Times in 381 Posts
Default

Its a mel script that allows you to cut edge loops automatically. it has some other cool bits too.

http://www.maya3d.dk/Scripts/MJPolyTools/

Have fun

Jango
Jay is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.