Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 01-10-2005, 10:21 PM   #1
Zelnaga
Registered User
 
Zelnaga's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Channel Box

My Cartoon dog is coming along nicely . But one feature is getting annoying.

The Channel Box. Everytime i open hypershade and right click on lambert, the Channel Box increases in size, reducing my work surface. Then when im done with Hypershade, the Channel Box doesnt go back to showing the measurements of my object. I keep having to close it down, then goto Display > UI Elements > Channel Box. It gets annoying after a few times, i was wondering if theres a shortcut, and can change the Channel Box on the fly, to its orginal settings?
Zelnaga is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2005, 01:10 AM   #2
vladimirjp
Subscriber
 
vladimirjp's Avatar
 
Join Date: Jun 2003
Location: stuck in the 90's boston, USA
Posts: 1,871
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 3 Posts
Default

u can go to "windows>prefs>interface and put the radio button where it says "open attr editor in seperate window"

otherwise thisi is how maya is. u just need a bigger moitor.
__________________
Image dump
vladimirjp is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2005, 01:48 AM   #3
technel
Registered User
 
Join Date: Aug 2005
Posts: 32
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah, that is actually the Attribute editor replacing the Channel box. If you look directly above the box on the right side there are three little buttons, the one on the far right toggles the Channel box. You probably just want to change the option to make it open in a new window like vladimirjp said, but a helpful tip is that you can also toggle it with control+a. So if the attribute editor opens in place of the channel box, you can just hit that and it will go away again.
technel is offline   Reply With Quote
Old 02-10-2005, 02:04 AM   #4
Zelnaga
Registered User
 
Zelnaga's Avatar
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Alright i see, i never noticed the 3 buttons. Thanks for the help.
Zelnaga is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.