Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 22-03-2006, 10:17 PM   #1
Rossland
Registered User
 
Rossland's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: LapLand
Posts: 64
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Urgent Help Required.

Hey guys i know i hardly ever post on here and kev if your about turn your mobile on, but i really need help quickly. I have made a dvd using my new camcorder sony DCR-DVD205E to send to mate in australia with his mum in 2 hours. However when i finalised this in the setup mode on the camcorder i missed the bit to specify that it was a dvd-rw. I now have a dvd that i cant play on anything. Is their a way i can change this or copy it to my computer then onto another dvd???

Please Please Please help me i will be eternally gratefull.....


Thanks

Rossland :hug:
__________________
I Promise To miss behave - I Promise To miss behave - I Promise To miss behave - I Promise To miss behave
Rossland is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2006, 10:36 PM   #2
Jay
Senior Modeler - Framestore
 
Jay's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: UK
Posts: 6,234
Thanks: 39
Thanked 425 Times in 381 Posts
Default

is there a way to get the info from the dvd back to the camera, like a hardrive then just resave it to a new disc. Or put the disc in the camera, hook up to the tv and record it on video instead

Just a thought.

Jay
Jay is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2006, 10:42 PM   #3
Rossland
Registered User
 
Rossland's Avatar
 
Join Date: Apr 2002
Location: LapLand
Posts: 64
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks mate i'm going to try it now.......fingers crossed. I have the info on the disc it just wont play back!!!!!
__________________
I Promise To miss behave - I Promise To miss behave - I Promise To miss behave - I Promise To miss behave
Rossland is offline   Reply With Quote
Old 22-03-2006, 11:42 PM   #4
mmoore5553
Subscriber
 
Join Date: Nov 2004
Posts: 1,043
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

if it is in dvd format you can use dvd shrink ..see if vob files are there and copy it to hard drive and then use nero to put it back on dvd
mmoore5553 is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Model Errors Urgent advice!! sreynoso Maya Basics & Newbie Lounge 11 23-10-2014 12:39 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.