Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 25-03-2006, 12:09 AM   #1
wizziebaldwin
Subscriber
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Has anyone ever seen anything like this before?

Hi,
Experiencing some wierdness.

When click on the left mouse button to select any region the screen skews on an angle. (see attached pic.)

I'm using an RADEON ATI X700 256MB card. I used this card before and didn't experience any problems, but had to stop until I got a power supply that could handle it. Got the beefier PS and am now seeing this anomoly.

Went to ATI's site and the only driver downloads for XP show posting dates of 2005.

Thanks for any suggestions.

wizzie
Attached Thumbnails
 
wizziebaldwin is offline   Reply With Quote
Old 26-03-2006, 12:50 PM   #2
AbsolutelyWhite
Subscriber
 
AbsolutelyWhite's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Greece - Chalkida
Posts: 138
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I think you have to disable Triple Buffering or any other antialias and anisotropic selections on your ATi Control Center Panel.

Hope it works.

Ps. Can't remember exactly which option, but in case you don't find it, i'll look it up and let you know.
__________________
Ioannis KarAvas

Last edited by AbsolutelyWhite : 26-03-2006 at 12:52 PM.
AbsolutelyWhite is offline   Reply With Quote
Old 01-04-2006, 01:21 AM   #3
wizziebaldwin
Subscriber
 
Join Date: Sep 2005
Posts: 14
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Thanks

Hi,
Sorry to take so long to respond.

I fixed that problem and now have another.

I downloaded new drivers and that took care of the skewing in the screen when I dragged over an area.

The problem I have now is thta I have lost, I don't know the word for it, little dashed lines that outline what I am currently dragging as a selection.

Makes it a little rough to select stuff in vertex mode.

Any thoughts?

wizzie
wizziebaldwin is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.