Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 26-08-2006, 01:22 AM   #1
3danimationmaya
Registered User
 
3danimationmaya's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Maya modeling menu set will not change please help

hi everyone. I got very weird problem. I can not change maya modeling menu set from animation to polygon or surface, please let me know if you know something about setting changing. have a look ath the image,

please replay if you know something say something
Attached Thumbnails
 
__________________
:bow:
3danimationmaya is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 04:56 AM   #2
Joopson
Registered User
 
Joopson's Avatar
 
Join Date: Jul 2005
Location: Los Angeles, CA
Posts: 2,313
Thanks: 1
Thanked 33 Times in 33 Posts
Default

i dont understand the problem, in Maya 8 the menus are different so there is no edit polygons menu...
__________________
Environment Artist @ Plastic Piranha
www.joopson.com
Joopson is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 09:59 AM   #3
3danimationmaya
Registered User
 
3danimationmaya's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

in maya 8 editpolygon is now edit mesh , but the problem is that i cn not change the menu set. from animation to others. have look at the image. it is very clear. plz.

thanks for replay
__________________
:bow:
3danimationmaya is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 08:25 PM   #4
pbman
Subscriber
 
pbman's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

have u tried using the keyboard short cuts?
F2, F3, F4 ect?

if not i would try deleting ur preference folder
__________________
Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut http://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973
pbman is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 10:03 PM   #5
3danimationmaya
Registered User
 
3danimationmaya's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

how? and what happend if i delete this preferences? more details plz

thanks for replay
__________________
:bow:
3danimationmaya is offline   Reply With Quote
Old 26-08-2006, 11:02 PM   #6
3danimationmaya
Registered User
 
3danimationmaya's Avatar
 
Join Date: Nov 2005
Posts: 106
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

AAAAHHHHHHHHH . IT is fixed . horrrrraaaaaa. thanks pb man, you r the man!!!!!!!!!!!!!!!!

I delete the preference folder . in Document and st/username/mydocuments/maya/7/prefer. rstart maya again. but I lost some other preference. but doesn.t matter,, thanks
__________________
:bow:
3danimationmaya is offline   Reply With Quote
Old 27-08-2006, 12:03 AM   #7
pbman
Subscriber
 
pbman's Avatar
 
Join Date: Mar 2005
Location: London
Posts: 1,135
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

np man

i should have said it would get rid of some of ur preference ect

good that it worked though
__________________
Now at SMU doing BSc 3D Computer Animation so its hard to get on here
My wire render tut http://forum.simplymaya.com/showthre...threadid=20973
pbman is offline   Reply With Quote
Old 28-08-2006, 07:17 PM   #8
NeoStrider
Registered User
 
NeoStrider's Avatar
 
Join Date: Jun 2004
Location: Cleveland, Ohio (USA)
Posts: 1,541
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

i know the problem is now fixed, but couldn't you still access those menus from the hotbox?
__________________
Accept no substitutions.
NeoStrider is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Moderators on Simply Maya Miss_Nova Site News & Announcements 21 17-05-2011 01:24 AM
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM
Simply Maya Resources Online Miss_Nova Site News & Announcements 1 08-12-2010 09:36 PM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 11:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 03:45 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.