Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 15-12-2002, 10:55 PM   #1
Efrens
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: Poland
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default hdri

Hello,
Why MentalRay 1.5 public beta dosn't render HDR maps (its *.map file). In earlier version everithing was fine.

thanks
Efrens is offline   Reply With Quote
Old 16-12-2002, 12:49 AM   #2
Nem
Subscriber
 
Nem's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Faringdon, UK
Posts: 1,480
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

i always thought 1.5beta was the first release of it for maya 4.5?
are you referring to the actual program mental ray? because the beta one you're using is free and is rather cut down from what ive seen
__________________
- Simon

My Website: www.Glass-Prison.com
Nem is offline   Reply With Quote
Old 16-12-2002, 12:04 PM   #3
Efrens
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: Poland
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm using free beta.
Efrens is offline   Reply With Quote
Old 16-12-2002, 02:35 PM   #4
Nem
Subscriber
 
Nem's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Faringdon, UK
Posts: 1,480
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

oh right, well what do you mean by "In earlier version everithing was fine"?
which earlier version?
__________________
- Simon

My Website: www.Glass-Prison.com
Nem is offline   Reply With Quote
Old 16-12-2002, 05:00 PM   #5
Efrens
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: Poland
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Earlier i've been using Maya 4.02 with MentalRay - i think the diffrence is in MayaToMentalRay conection.
Efrens is offline   Reply With Quote
Old 16-12-2002, 11:34 PM   #6
Nem
Subscriber
 
Nem's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Faringdon, UK
Posts: 1,480
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

i didnt know there was a connection between maya and mentalray, thought it was just integrated

were you using the beta before? because if it wasnt the beta then thats ur answer, the beta doesnt have everything the actual program does
__________________
- Simon

My Website: www.Glass-Prison.com
Nem is offline   Reply With Quote
Old 17-12-2002, 03:21 PM   #7
Efrens
Registered User
 
Join Date: Jul 2002
Location: Poland
Posts: 7
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hi,
>the beta doesnt have everything the actual program does

yes, it could be true
Efrens is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.