Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 14-12-2007, 11:04 AM   #1
superhyper
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default blender to MAYA

hey guys
how can I do to export blender files to maya?
I try export .3ds and .obj, but doesn't work.
superhyper is offline   Reply With Quote
Old 14-12-2007, 03:14 PM   #2
bendingiscool
Subscriber
 
bendingiscool's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: London
Posts: 567
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

What happens when you export .obj files and then import them into maya?

Chris
bendingiscool is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2007, 04:53 AM   #3
superhyper
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

the blender file has 1.2mb
when do export to .obj or .3ds, the file takes with 50bytes
so...maya open the file, but not appears. =(
superhyper is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2007, 03:04 PM   #4
bendingiscool
Subscriber
 
bendingiscool's Avatar
 
Join Date: Jul 2006
Location: London
Posts: 567
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

How strange, is it particularly complex scene/geometry, i am going to try some exporting from blender later so shall let you know how i get on and see if i can find any problems/solutions.

Chris
bendingiscool is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2007, 04:15 PM   #5
superhyper
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I'm doing something wrong..it is not possible...





:angery:

Last edited by superhyper : 15-12-2007 at 04:18 PM.
superhyper is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2007, 04:45 PM   #6
superhyper
Registered User
 
Join Date: Sep 2007
Posts: 4
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

hey, .fbx works perfectly!!
=)
superhyper is offline   Reply With Quote
Old 15-12-2007, 10:45 PM   #7
Altadena
Registered User
 
Altadena's Avatar
 
Join Date: May 2007
Location: California
Posts: 115
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

blender's interface is totally wack... i dont know why people still use it
Altadena is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Moderators on Simply Maya Miss_Nova Site News & Announcements 21 17-05-2011 01:24 AM
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM
Simply Maya Resources Online Miss_Nova Site News & Announcements 1 08-12-2010 09:36 PM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 11:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 03:45 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.