Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 23-10-2008, 09:49 AM   #1
migeruart
Registered User
 
migeruart's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: in aguascalientes mexico
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Where is the extrude edge in Maya 2008

HI,

i'm using a tutorial but they have an older version of maya so i want to extrude edge but there is only extrude in maya 2008 i put it but does me something wrong i'm using a subdivision cylinder

please HELP ME

Here i put one extrude and do that



and here is in another sigth



please please HELP ME :headbang:
migeruart is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2008, 11:01 AM   #2
Havoq
Registered User
 
Join Date: Oct 2008
Posts: 10
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If im not mistaken they have put it all under the extrude command. There is to my knowledge no seperate command anymore. But i am modeling for 1 month now so i might be mistaken. it next to the split polygon tool in the polygon shelf

Last edited by Havoq : 23-10-2008 at 11:05 AM.
Havoq is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2008, 11:17 AM   #3
elephantinc
Level 32 pachyderm
 
elephantinc's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: England
Posts: 1,859
Thanks: 12
Thanked 43 Times in 37 Posts
Default

yeah, its just extrude now
elephantinc is offline   Reply With Quote
Old 23-10-2008, 09:19 PM   #4
migeruart
Registered User
 
migeruart's Avatar
 
Join Date: Jun 2008
Location: in aguascalientes mexico
Posts: 2
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

thanks for answer me but i can't look i'm doing an android and for the leg i'm using a cylinder subdiv and Then I erase the covers of the cylinder and put the cylinder in polygon and put edge so I select the whole shore and put extrude and they do that



why don't put the other line?

what can i do??

please help me

Last edited by migeruart : 24-10-2008 at 07:47 AM.
migeruart is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Extrude Manipulator does not appear Celebrus Technical Issues 11 15-10-2013 09:37 PM
New Moderators on Simply Maya Miss_Nova Site News & Announcements 21 17-05-2011 01:24 AM
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 11:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 03:45 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.