Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 24-01-2003, 04:35 PM   #1
GCastro
Subscriber
 
GCastro's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Escondido, CA
Posts: 236
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default Another Dual Monitor problem!

My dual monitor problem is different from the other post.

I have Maya 4.5PLE open in my main moniitor. I try moving over extra windows(ie. Hypergraph, Outliner, hypershade windows) , but once they're in the second monitor, the window tools do not function.

Can you help me out with this?

It's a new pc.
Athlon 2100xp
512 ddr ram
Geforce 4 TI 4200 128mb 8xAGP
Monitor 1 - 17" crt flat screen Viewsonic
monitor 2 - 17' crt tube Sony trinitron

Thanks,
George
__________________
God Bless you and 3D
GCastro is offline   Reply With Quote
Old 27-01-2003, 05:09 PM   #2
GCastro
Subscriber
 
GCastro's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Escondido, CA
Posts: 236
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Not to worry fellas,
A friend of mine pointed me in the right direction....
I had to go into my video card settings and change the single monitor open gl to multiview performance. do'h

George
__________________
God Bless you and 3D
GCastro is offline   Reply With Quote
Old 08-02-2003, 07:09 PM   #3
grunze
Registered User
 
grunze's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Posts: 117
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I had the same problem.

The problem occured for me when I used the dual display setting from windows XP. Though when i disabled the XP setting and used my dual monitor with the nView suplied software, it works great. (horizental span.)

Goodluck
__________________
Thanks,
Ari
grunze is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.