Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 29-03-2003, 10:52 PM   #1
Ultragames
Registered User
 
Ultragames's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,113
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default Animation Problem (frequent)

Ok. So heres my problem. I key something to go from 0 at start, to 5 at frame 10. wait untill frame 20, then have it go back to 0. Maya puts in the little bouce, where it goes further than set, and then slingshots back to where its supposed to be, before the end of the animation starts.

how do i make it stop that.
__________________
Armitrex Studios
Now open!!
Ultragames is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2003, 10:58 PM   #2
Kurt
Registered User
 
Kurt's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Niagara Falls, Canada
Posts: 5,285
Thanks: 0
Thanked 64 Times in 64 Posts
Default

Make sure your play back end time matches your keys
__________________
I am enough of an artist to draw freely upon my imagination, knowledge is limited, imagination encircles the world. (Albert Einstein)

http://kurtboutilier.cgsociety.org/
Kurt is offline   Reply With Quote
Old 29-03-2003, 11:59 PM   #3
Ultragames
Registered User
 
Ultragames's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,113
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

its happening in the middle of my animation.
__________________
Armitrex Studios
Now open!!
Ultragames is offline   Reply With Quote
Old 30-03-2003, 01:16 AM   #4
mtmckinley
The Maya Mountain
 
mtmckinley's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 8,245
Thanks: 1
Thanked 25 Times in 25 Posts
Default

May need to change your animation interpolation to "clamped" or something besides "spline" in your Graph Editor.
__________________
-Mike
www.mtmckinley.net
The Maya Toolbelt
mtmckinley is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Problem solving many dynamic objects in a pile? rohiniduggal Dynamics & Special Effects 3 14-01-2011 07:26 PM
apache environment problem andrew_sorensen Simply Maya Tutorials 4 08-12-2010 03:48 PM
Strange Problem - Unable to change attributes for multiple objects anthonysw3 Technical Issues 4 04-12-2010 11:56 PM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.