Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 13-04-2003, 01:39 PM   #1
EagleKing
Lifetime Member
 
EagleKing's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Germany
Posts: 976
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default interface reset?

Is there a way to reset the interface?
I did hide all tool bars and I dunno how to show them again.
I reinstalled bryce but its still the same.
EagleKing is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2003, 05:59 PM   #2
I-Iybrid
Simply Maya OG
 
I-Iybrid's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Queensbury NY, US A
Posts: 1,438
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 14 Posts
Default

Reinstalled Bryce..???
__________________
- Hybrid
I-Iybrid is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2003, 06:48 PM   #3
mtmckinley
The Maya Mountain
 
mtmckinley's Avatar
 
Join Date: Aug 2002
Location: Seattle, WA
Posts: 8,245
Thanks: 1
Thanked 25 Times in 25 Posts
Default

Display > UI Elements

__________________
-Mike
www.mtmckinley.net
The Maya Toolbelt
mtmckinley is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2003, 08:34 PM   #4
EagleKing
Lifetime Member
 
EagleKing's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Germany
Posts: 976
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

AHHH....I am dumb....I dont mean bryce...I mean Maya 4.5 unlimited
EagleKing is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2003, 08:38 PM   #5
EagleKing
Lifetime Member
 
EagleKing's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Germany
Posts: 976
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

sorry for doublepost...I only wanna say thanks cuz mtmckinley´s answer helped me a lot.mmh....I think I will stay here at the forum cuz I just started with maya and here I can get a lot of help.
EagleKing is offline   Reply With Quote
Old 13-04-2003, 09:36 PM   #6
Ultragames
Registered User
 
Ultragames's Avatar
 
Join Date: Jan 2003
Posts: 1,113
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Hey man. Good place to be too. I've gotten SO much help here. Yup. Probably could have asked thisw question before you installed Maya, saved you some time.
__________________
Armitrex Studios
Now open!!
Ultragames is offline   Reply With Quote
Old 14-04-2003, 05:14 AM   #7
doodle
Registered User
 
doodle's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: London
Posts: 1,292
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

I remember doing that too when i first got maya :S
__________________
Yeah, but no but yeah but no....
doodle is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletinŽ Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.