Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 16-06-2003, 04:50 PM   #151
brian_ellebracht
Registered User
 
brian_ellebracht's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: St. louis Mo
Posts: 1,580
Thanks: 0
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

Here ya go, the panel opens up for the missles, it folds back into the fender.
Brian
Attached Thumbnails
 
__________________
Please check
My (old) website!
brian_ellebracht is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 04:52 PM   #152
Kevin
 
Posts: n/a
Default

brian whats the gun for on the top?

catching rabbits?

nice work mate, first time I have been in this thread...looks good to me
  Reply With Quote
Old 16-06-2003, 05:34 PM   #153
[icarus_uk]
Registered User
 
[icarus_uk]'s Avatar
 
Join Date: Mar 2003
Location: Too near the sun
Posts: 501
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

If the inside missle is fired, does it hit the front wheel arch? Hehehe
__________________
[icarus_uk] is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 05:55 PM   #154
brian_ellebracht
Registered User
 
brian_ellebracht's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: St. louis Mo
Posts: 1,580
Thanks: 0
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

don't worry, I made the door open far enough so it clears the fender flares.
__________________
Please check
My (old) website!
brian_ellebracht is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 05:57 PM   #155
EagleKing
Lifetime Member
 
EagleKing's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Germany
Posts: 976
Thanks: 0
Thanked 4 Times in 4 Posts
Default

damn looking awsome.

EagleKing is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 06:01 PM   #156
Witchy
Subscriber
 
Witchy's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Posts: 1,254
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Really nice stuff- great detail.
Witchy is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 06:02 PM   #157
Vectorman
Subscriber
 
Vectorman's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Framingham, MA United States
Posts: 1,112
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

Dang this thing is TUFF!! Brian must be running a sweeet system, mine coulnd NEVER handle that heavy a mesh. Keep it up brian, i really wish i had one of these parked outside my house!

How bout a wire brotha?
__________________

"When you are born, you have a resposiblilty to program you're own mind, if you do not accept this responsiblilty, then the world will do it for you"
Aol Instant messenger: mrcoolbp2

Last edited by Vectorman : 16-06-2003 at 06:05 PM.
Vectorman is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 06:46 PM   #158
brian_ellebracht
Registered User
 
brian_ellebracht's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: St. louis Mo
Posts: 1,580
Thanks: 0
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

Here is a wire... Btw My system... I have two... One with dual 2.4 ghz athalon's 1gb of ram an 128mb GForce4 and 40 gb hard drive

second one is a single 3 GHz Exon with 2gb ddr ram and 2 13gb Scuzzy drives. It also has a Quadro 900 video Card

Brian
Attached Thumbnails
 
__________________
Please check
My (old) website!
brian_ellebracht is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 06:51 PM   #159
Vectorman
Subscriber
 
Vectorman's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Framingham, MA United States
Posts: 1,112
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

omg, can i have one!!?! Sweet mesh, nice and heavy, yet still clean.......
__________________

"When you are born, you have a resposiblilty to program you're own mind, if you do not accept this responsiblilty, then the world will do it for you"
Aol Instant messenger: mrcoolbp2
Vectorman is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 06:59 PM   #160
brian_ellebracht
Registered User
 
brian_ellebracht's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: St. louis Mo
Posts: 1,580
Thanks: 0
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

There are some tri's here and there, but I tried to keep it quads. THe actual mesh for the truck is light, so that when I convert to Subd's there won't be any bumps... Here is the side
Brian
Attached Thumbnails
 
__________________
Please check
My (old) website!
brian_ellebracht is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 07:48 PM   #161
Kevin
 
Posts: n/a
Default

brian...try doing it on a celeron 350 with 64 mg ram.... then Il be impressed


LOL just kidding mate! looks good
  Reply With Quote
Old 16-06-2003, 07:55 PM   #162
brian_ellebracht
Registered User
 
brian_ellebracht's Avatar
 
Join Date: Oct 2002
Location: St. louis Mo
Posts: 1,580
Thanks: 0
Thanked 8 Times in 8 Posts
Default

I can still open this on my older computer... Its a Sony Vaio Pentium 3, 1.2 Ghz with 512 mb of ram and a Gforce 3 TI500 video card. Ok its not that old, but its still chugs a bit on a GF3. If you have less of a machine, layers make all the difference, only have on what you need to, that way its still easy to rotate and stuff. I now have about 16 layers just for this truck. For the stuff I do for work, get this... I have over 300 (if not more) Maya Layers per scene , so that I can still work in a scene that has some where around 2 million Faces.
Brian

BTW thanks for your replies kevin!
__________________
Please check
My (old) website!
brian_ellebracht is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 07:58 PM   #163
Vectorman
Subscriber
 
Vectorman's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Framingham, MA United States
Posts: 1,112
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

OMG i have a PIII 533 mhz, 256 mb ram, 32mb vid card and all that. I must learn how to use these layers! Thanx for the tip brian.
__________________

"When you are born, you have a resposiblilty to program you're own mind, if you do not accept this responsiblilty, then the world will do it for you"
Aol Instant messenger: mrcoolbp2
Vectorman is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 08:05 PM   #164
LauriePriest
Moderator
 
LauriePriest's Avatar
 
Join Date: May 2003
Location: London
Posts: 1,001
Thanks: 0
Thanked 59 Times in 51 Posts
Default

shit vector how do u get by, i have 2.2 ghz 512 ddr ram
__________________
FX supervisor - double negative
LauriePriest is offline   Reply With Quote
Old 16-06-2003, 08:06 PM   #165
Vectorman
Subscriber
 
Vectorman's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Location: Framingham, MA United States
Posts: 1,112
Thanks: 0
Thanked 3 Times in 3 Posts
Default

I HAVE NO IDEA! But get this, i take such good care of my comp, it can run Pshop AND Maya at the same time!!
__________________

"When you are born, you have a resposiblilty to program you're own mind, if you do not accept this responsiblilty, then the world will do it for you"
Aol Instant messenger: mrcoolbp2
Vectorman is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.