Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 16-07-2003, 03:51 PM   #1
3djoe
Subscriber
 
3djoe's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: CT USA
Posts: 566
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default how to make a floating window

Ok here is my dumb question.
How do I make the attribute editor in ver 5 a flaoting window?
Not docked in with the channel editor
__________________
Never Do Today What You Can Put Off Till Tomorrow..
My New Site MayaFx.com
3djoe is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2003, 04:36 PM   #2
d24e
Subscriber
 
d24e's Avatar
 
Join Date: Feb 2003
Location: Belgium
Posts: 357
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

in the preferences?

that's where it is in windows version 4.5.
__________________
<a href="http://www.d2lodshop.com" target="blank">D2lodshop</a>
<a href="http://www.gatcity.com/forum/forumdisplay.php?f=3" target="blank">GAT City</a>
<a href="http://www.rhymbox.com" target="blank">XMPP instant messaging</a>
d24e is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2003, 04:47 PM   #3
I-Iybrid
Simply Maya OG
 
I-Iybrid's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Queensbury NY, US A
Posts: 1,438
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 14 Posts
Default

I had the same issue just last night. **Fires up Maya** Windows > Settings/Preferences > Preferences. On the left, its under Interfaces (1st one on the list). Look for "Open Attribute Editor" in the right window. Theres options for "In Seperate Window" or "In Maya Main Menu." Just check it to the "In Seperate Window" and your all set.
__________________
- Hybrid
I-Iybrid is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2003, 04:57 PM   #4
3djoe
Subscriber
 
3djoe's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: CT USA
Posts: 566
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thats it Thank You!:p
__________________
Never Do Today What You Can Put Off Till Tomorrow..
My New Site MayaFx.com
3djoe is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2003, 06:44 PM   #5
I-Iybrid
Simply Maya OG
 
I-Iybrid's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Queensbury NY, US A
Posts: 1,438
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 14 Posts
Default

No problem man. Glad to help
__________________
- Hybrid
I-Iybrid is offline   Reply With Quote
Old 16-07-2003, 09:12 PM   #6
drknow
Registered User
 
drknow's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,033
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Awesome. Ive been searching for that option myself.
__________________
It's Dr. Know, Not Darknow
drknow is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.