Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 26-11-2002, 10:54 PM   #1
surrenderdorothy
Registered User
 
surrenderdorothy's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: your place, waiting for you to leave so I can blag your pc!
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Unhappy Can we export Maya models in MD3(Quake,Wolf)format?

Hiya all!
I allready did a search on this but wasnt conclusive....is there a plugin out there or in development?
Cheers for any feedback on this.
__________________
"He thrusts his fists against the posts and still insists he sees the ghosts"
surrenderdorothy is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2002, 11:03 PM   #2
Kevin
 
Posts: n/a
Default

Hi there surrenderdorothy! welcome to sm... Im not sure on this question but Ill ask around for you.

On another note mate, is there a chance you could edit youe sig and remove the f-ing word, as we get a lot of kids on the site.

Hope you understand mate ...im not trying to be a kill joy
  Reply With Quote
Old 26-11-2002, 11:34 PM   #3
surrenderdorothy
Registered User
 
surrenderdorothy's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: your place, waiting for you to leave so I can blag your pc!
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Thanks for the welcome mate and surely I can edit my sig...just need to think of summat else to put there.
__________________
"He thrusts his fists against the posts and still insists he sees the ghosts"
surrenderdorothy is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2002, 11:36 PM   #4
tariqrf
Subscriber
 
tariqrf's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,253
Thanks: 0
Thanked 11 Times in 11 Posts
Default

Hi! welcome to SM surrenderdorothy,

here is the plugin you are looking for:
http://www.quakerally.com/files/md3Export.zip
and check out this site for details:
http://www.geocities.com/stone_lance...md3Export.html

and again.. and be sure to remove the F-word.... there are lot of minors around here
__________________
:banana: :mingun: :yipee: :mingun: :bgreen: :mingun: :argue:
tariqrf is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2002, 11:37 PM   #5
Kevin
 
Posts: n/a
Default

yeah hes cool tariqrf, i dont mind the odd word in a post, dam I have done it enough LOL
  Reply With Quote
Old 26-11-2002, 11:38 PM   #6
surrenderdorothy
Registered User
 
surrenderdorothy's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: your place, waiting for you to leave so I can blag your pc!
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Wonderfull!!! Thanks a lot to everyone!
__________________
"He thrusts his fists against the posts and still insists he sees the ghosts"
surrenderdorothy is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2002, 11:40 PM   #7
Kevin
 
Posts: n/a
Default

lol, nice sig
  Reply With Quote
Old 26-11-2002, 11:46 PM   #8
Roman
Supreme Being
 
Roman's Avatar
 
Join Date: May 2002
Location: Athens, Greece
Posts: 1,123
Thanks: 0
Thanked 1 Time in 1 Post
Default

welcome to SM surrenderdorothy.. :p
Roman is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2002, 11:46 PM   #9
surrenderdorothy
Registered User
 
surrenderdorothy's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: your place, waiting for you to leave so I can blag your pc!
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Courtesy of Stephen King.....some of the things he says just stay in me head forever....that guy is a good writer.
__________________
"He thrusts his fists against the posts and still insists he sees the ghosts"
surrenderdorothy is offline   Reply With Quote
Old 26-11-2002, 11:51 PM   #10
surrenderdorothy
Registered User
 
surrenderdorothy's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: your place, waiting for you to leave so I can blag your pc!
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Off topic here...sorry.
Is it possible to fly around in the perspective viewport(I come from using GtKRadient where this is the norm) rather than switching between mouse controls.
Can these movements be hotkeyed?
Cheers all!
__________________
"He thrusts his fists against the posts and still insists he sees the ghosts"
surrenderdorothy is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2002, 12:04 AM   #11
Kevin
 
Posts: n/a
Default

do you mean like toggle all around in the perps view? if so yep... use alt and left mouse to move around - alt and leftmouse with middle mouse to zoom

does this help?
  Reply With Quote
Old 27-11-2002, 12:06 AM   #12
tariqrf
Subscriber
 
tariqrf's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,253
Thanks: 0
Thanked 11 Times in 11 Posts
Default

i donno... press F1 and check.. hope the AW's documenation has some info on this..
__________________
:banana: :mingun: :yipee: :mingun: :bgreen: :mingun: :argue:
tariqrf is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2002, 12:08 AM   #13
surrenderdorothy
Registered User
 
surrenderdorothy's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: your place, waiting for you to leave so I can blag your pc!
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yeah man, I have that...what I mean is summat like this(what follows is how I fly around in my GtKRadient 3d view)that you hold down (hold down, no click)your left mouse(or right or centre) and using your 4 directional keyboard arrows fly around in the viewport.
Perhaps Maya (or your pc running Maya!)would'nt like the level of vid card acceleration to do that
__________________
"He thrusts his fists against the posts and still insists he sees the ghosts"
surrenderdorothy is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2002, 12:12 AM   #14
surrenderdorothy
Registered User
 
surrenderdorothy's Avatar
 
Join Date: Nov 2002
Location: your place, waiting for you to leave so I can blag your pc!
Posts: 9
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

The Guy who developed the plugin for Maya 4 to export md3 models for Quake and Wolfenstein said it wont work with 4.5 and he hasnt got round to it yet, any begging, pleading mails can reach him here(just dont tell him its coming through me! stonelance@quakerally.com
__________________
"He thrusts his fists against the posts and still insists he sees the ghosts"
surrenderdorothy is offline   Reply With Quote
Old 27-11-2002, 12:24 AM   #15
tariqrf
Subscriber
 
tariqrf's Avatar
 
Join Date: Jul 2002
Posts: 1,253
Thanks: 0
Thanked 11 Times in 11 Posts
Default

Originally posted by Kevin
yeah hes cool tariqrf, i dont mind the odd word in a post, dam I have done it enough LOL
how much???
__________________
:banana: :mingun: :yipee: :mingun: :bgreen: :mingun: :argue:
tariqrf is offline   Reply With Quote
Reply


Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New Moderators on Simply Maya Miss_Nova Site News & Announcements 21 17-05-2011 01:24 AM
Maya Hair/Polygon Error ingram_no.7 Members Lounge 13 10-12-2010 11:27 AM
Simply Maya Resources Online Miss_Nova Site News & Announcements 1 08-12-2010 09:36 PM
LayoutTools for Maya 2011 is here... ctbram Members Lounge 1 06-12-2010 11:32 PM
Open a Lightwave file in Maya 2011 radiant777 Maya Basics & Newbie Lounge 2 04-12-2010 03:45 AM

Thread Tools





A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.