Maya Training

Introduction to Hard Surface Modeling

Maya Training

Interiors and Furniture Vol 1 & 2 - Modeling & Cloth

Maya Training

Shading, Lighting and Rendering the Bedroom in MR

Maya Training

Robot volume one - Modeling with animation in mind

Maya Training

Spach-Alspaugh House the complete courseware

Maya Training

Burt The Cartoon Dinosaur Vol 01 - Modeling

New Maya Training

Robot Volume 02 - Hybrid Rigging
You are here > Home > SimplyMaya Community Forums
Loading

Welcome to Simply Maya

Please Sign in or Sign up for an account

Member Login

Lost your password?

Not a member yet? Sign Up!

Old 14-07-2003, 06:06 PM   #1
drknow
Registered User
 
drknow's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,033
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default ATR - Maya/Photoshop bridge.

I just found out about this thing. I havent downloaded it yet, but I saw it in action at one of my acquaintances house. It lets you paint a texture in photoshop and see it realtime on your model. I have been looking for one since I learned about texturing in maya. Check it out......http://rchweb.free.fr/scripts/ATR_v1_0_1_setup.exe
__________________
It's Dr. Know, Not Darknow
drknow is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2003, 06:21 PM   #2
I-Iybrid
Simply Maya OG
 
I-Iybrid's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Queensbury NY, US A
Posts: 1,438
Thanks: 2
Thanked 14 Times in 14 Posts
Default

Yea, this was posted up on Highend3d abit back. Never really did use it. Ill have to give it a try....even tho I suck at Photoshop.
__________________
- Hybrid
I-Iybrid is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2003, 06:22 PM   #3
drknow
Registered User
 
drknow's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,033
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Well, I think it would work wonders whenever you start texturing.
__________________
It's Dr. Know, Not Darknow
drknow is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2003, 08:30 PM   #4
Kühl
Subscriber
 
Kühl's Avatar
 
Join Date: Dec 2002
Location: Denmark
Posts: 329
Thanks: 0
Thanked 0 Times in 0 Posts
Default

Yup.. this has been discussed before: http://forums.simplymaya.com/showthr...light=realtime

I use it, and it works fine...
__________________
Kühl
Kühl is offline   Reply With Quote
Old 14-07-2003, 09:43 PM   #5
drknow
Registered User
 
drknow's Avatar
 
Join Date: Apr 2003
Posts: 1,033
Thanks: 0
Thanked 2 Times in 2 Posts
Default

Cool. Ill dl it later.
__________________
It's Dr. Know, Not Darknow
drknow is offline   Reply With Quote

A little bit about who we are
Links you might find useful
Catch up with SimplyMaya
SimplyMaya specialises in Maya tutorials. We offer over 1,000 individual Maya training videos, ranging from basic Maya tutorials through to intermediate Maya tutorials. Our tutorials are created by instructors with industry experience and are designed to get you up and running in Maya quickly without making it seem like hard work.

Copyright © 1999-2015 SimplyMaya - vBulletin® Copyright © 2000-2015, Jelsoft Enterprises Ltd.