Simply Maya User Community

Simply Maya User Community (https://simplymaya.com/forum/index.php)
-   Maya Modeling (https://simplymaya.com/forum/forumdisplay.php?f=9)
-   -   Bind hotkeys per tool? (https://simplymaya.com/forum/showthread.php?t=62306)

CybranM 01-03-2021 02:44 PM

Bind hotkeys per tool?
 
Is there a way to bind a hotkey thats only active when I have a specific tool active?
For example I'd like to be able to quickly increase or decrease the number of segments with the bevel tool with a hotkey instead of having to click the slider.


All times are GMT. The time now is 08:04 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Simply Maya 2018