Simply Maya User Community

Simply Maya User Community (https://simplymaya.com/forum/index.php)
-   Maya Basics & Newbie Lounge (https://simplymaya.com/forum/forumdisplay.php?f=31)
-   -   Cannot duplicate layered texture node (https://simplymaya.com/forum/showthread.php?t=62321)

fede123 03-04-2021 07:37 AM

Cannot duplicate layered texture node
 
I am having trouble with a very simple task: duplicating layered texture nodes. I have one layered texture node connected to other parts of the network. If I select it, then go to Edit > Duplicate > Duplicate with connections, I see in the attribute editor that a new node is created (same name with another number at the end), but it's not displayed anywhere in the Hypershade editor! I tried to select it, rearrange the graph, display inputs and outputs, but the duplicate node is nowhere to be found.

I also tried "Duplicate with shading network", "Duplicate without network" and the issue remains. Duplicating other nodes works fine, this issue is only present with layered texture nodes. I'm using Maya 2020 with V-Ray.

Any ideas?
Thanks!


All times are GMT. The time now is 07:57 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Simply Maya 2018