Simply Maya User Community

Simply Maya User Community (https://simplymaya.com/forum/index.php)
-   Maya Technical Issues (https://simplymaya.com/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Invisible Models (https://simplymaya.com/forum/showthread.php?t=62289)

KittyKat2113 18-12-2020 09:37 AM

Invisible Models
 
1 Attachment(s)
okay so, ive been working in maya for a while now, but I have never come across this problem before, All my modles are invisible, I have clicked Ctrl. 1, nothing I also clicked H (hide) also nothing, same with selecting the model in the Outliner and pressing F...also nothing, I turned on wireframe, and I can't seem to make my models reappear, however, tho Image planes are visible. I need help, I also closed and reopened the seance still can't get it to appear. am I missing something?

KarlieBo2 19-12-2020 10:19 PM

Check their location, did they zoom off somewhere strange?


All times are GMT. The time now is 08:06 AM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Simply Maya 2018