Simply Maya User Community

Simply Maya User Community (https://simplymaya.com/forum/index.php)
-   Maya Technical Issues (https://simplymaya.com/forum/forumdisplay.php?f=23)
-   -   Channel box display issue (https://simplymaya.com/forum/showthread.php?t=42950)

StripeyJumper 05-01-2017 12:33 PM

Channel box display issue
 
2 Attachment(s)
Hi everyone,

I've been having a issue with the channel box when modelling. I'm using Maya 2016 student version I have also tried extension two but have the same issue. after a few minutes of opening Maya the last object I have selected remains in the channel box even after I select something else or deselect everything from the drop down menu. it also does the opposite where I select something and nothing showing in the channel box.

In the first picture it says at the top that I have a face selected which I do not. in the second picture I have a box selected but there is nothing in the channel box.

I hope it's something simple I'm just missing. please help. its so frustrating.


All times are GMT. The time now is 05:20 PM.

Powered by vBulletin® Copyright ©2000 - 2021, Jelsoft Enterprises Ltd.
Simply Maya 2018